2013-03-22 10:11:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - ne várjon jövő hétig!

Napi horoszkóp január 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyei rendezése valóban az elsődleges fontossággal bír most az életében. Az utóbbi időben talán nagyon is a társára volt utalva, és ezt már a saját személyisége nem viseli el. Ma módja lehet rá, hogy ezen változtasson.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön igazán türelmes ember, ám ma akadhat valaki, aki még önt is ki tudja hozni a sodrából. Ennek pedig az lehet a következménye, hogy a vérnyomása az egekbe szökik. Persze semmi sem elkerülhetetlen. Kerülje a stresszt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ne várjon jövő hétig! Minél inkább halogatja a teendőit, azok annál nagyobb súllyal nehezednek a nyakára. A gondokat tetézheti, hogy a halogatás még plusz bonyodalmakat is jelenthet. Persze, ha ön a nehézséget szereti…

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kivételezett helyzetbe kerülhet hamarosan a munkahelyén, ha a mai napon ügyesen taktikázik. Ez nem azt jelenti, hogy másokat rosszabb helyzetbe hoz, sőt, ellenkezőleg. Módja van jót tenni. És persze jó tett helyébe jót várhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha bele tudja élni magát mások helyzetébe, az sokban hozzásegítheti ahhoz, hogy átlásson rajtuk, és megértse az indítékaikat. Így ki tudja számítani a tetteiket, és azok következményeit is. És azt is, hogy ezen hogyan változtathat ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A tegnap estéje talán a vártnál hosszabbra nyúlt, aminek a következtében ma meglehetősen ramaty állapotban kezdi a napot. Szerencsére módja lesz kipróbálni egy különleges frissítőt. Éljen a lehetőséggel!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napja sajnos nem lesz mentes a problémáktól. Sem a munkahelyén sem a magánéletében nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt szerette, remélte volna. De semmi sem ok nélkül van. A változást magán kell kezdenie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Morózus hangulatban van. Az időjárás meg mintha önhöz igazodna. Talán, ha mosolyogni tudna, akkor a nap is kisütne. A dolgok nagy összefüggéseire más történések is rávilágíthatnak a mai napon. Minden rosszban van valami jó is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A pénzügyeket csak akkor tudja rendezni, ha képes azt a társával is megbeszélni. Amíg csak egymásra mutogatnak, aligha lesz jobb. A közös stratégiák kidolgozásához ennél azért többre lenne szükség. És nem csak az öné a felelősség!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába teljesít jól a munkahelyén, ha a munka, amit végez, már nem tölti el önt igazi elégedettséggel. Ami eddig a teljességet jelentette, most haszontalan időpocsékolásnak, a lényegről való elterelődésnek tűnik. Sohase késő változtatnia!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon nem kerülik el önt a munkahelyi feszültségek. Ennek azért ön is lehet az okozója. Be kellene látnia, hogy megértőbben, de legalábbis taktikusabban kellene viselkednie, ha továbbra is ezekkel az emberekkel akar dolgozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön általában nem maximalista, de ma nem kerüli el a bürokrácia ördöge. Talán maga is ludas abban, hogy olyan szőrszálhasogató, de lehet, hogy külső erők kényszerítik rá. Próbáljon meg nagyvonalú lenni, de nem felszínes!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: